Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τ'αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής ήταν τα εξής:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΥΛΟ  2-1
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ  3-0
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ  1-0
Ο αγώνας ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ-ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ αναβλήθηκε και θα γίνει μαζί με το ματς ΑΟ ΠΑΥΛΟ-ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ που είχε αναβληθεί την προηγούμενη αγωνιστική,την Κυριακή 1 Μαρτίου.
Ετσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχει ματς η ομάδα.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ!!!!!!!!!!!

Εχουν περάσει σχεδόν 3 ώρες από τότε που τελείωσε το ματς και παρόλο που "έστιψα" το μυαλό μου δεν βρήκα άλλες κατάλληλες λέξεις, από την πιο πλούσια γλώσσα στον κόσμο, για να περιγράψω τι έγινε σήμερα.....και ζητώ συγνώμη γι'αυτές που χρησιμοποίησα.
Απέναντι μας είχαμε στην 2η ομάδα του ομίλου μας,μια ομολογουμένως  καλή όμαδα και θα περίμενε κανείς να επικρατήσει εύκολα...αλλά σήμερα οι παίκτες μας είχαν άλλη άποψη.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σε καμία περίπτωση δεν μας απείλησε ο αντίπαλος...παρόλα αυτά από μια αδράνεια στην άμυνά μας δεχτήκαμε ένα φθηνό γκολ και έτσι έγινε το 1-0.Ομως δεν τα παράτησαν τα παιδιά και άρχισαν να πίεζουν τον αντίπαλο και από το 35ο λεπτό και μετά τον ανάγκασαν σε ρόλο κομπάρσου στο ματς.Κατοχή μπάλας,ωραίοι συνδυασμοί,πάθος και δύναμη ήταν τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε.Στο 46ο λεπτό ο Σελιανίτης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε το δοκάρι και έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο  η ομάδα έπαιξε τρομερή μπάλα και δεν είναι καθόλου υπερβολή.Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι η ομάδα μας ήταν η 2η στον βαθμολογικό πίνακα.Περιόρισαν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο,έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά είπαμε..ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ...τρομερή ευκαιρία από τον Ζαφείρη σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα,δοκάρι από σουτ του Σελιανίτη και διώξιμο του αμυντικού,κεφαλιά του Κόλλια δίπλα από το δοκάρι,καταπλητικό βολ πλανέ σουτ του Πελώνη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 87ο λεπτό η ομάδα ισοφάρισε με τρομερή κεφαλιά του Κρητικού.
Και εκεί που λες ότι πήραμε έναν μάγκικο βαθμό ήρθε η κακιά στιγμή.....μετά από ένα φάουλ,από τα πολλά και αδικαιολόγητα που έδωσε ο διαιτητής και ολιγωρία της άμυνας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με 2-1......αλλά είχαμε και συνέχεια.
Ενω θα πίστευε κανείς ότι οι παίκτες δεν θα είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις στο ματς ο Τσούντος έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ....αλλά μείναμε για μια ακόμα φορά με το αχ αφού η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκαριών και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.
Το γεγονός ότι ο αντίπαλος προπονητής παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας είναι επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών.
Αλλά είπαμε....ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ.....κάτι μας χρωστάς....δεν μπορεί...κάπου θα μας το δώσεις.
Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή της ομάδας για την σημερινή εμφάνιση....και όπως ήμουν επιθετικός την προηγούμενη αγωνιστική γιατί ένιωσα μεγάλη πικρία για την εμφάνιση,σήμερα ένιωσα περήφανος και οφείλω να δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια σε όλους .
Κυριαζής,ΜπατσούληςΧ,Κοροπούλης,Κόλλιας,Τσούντος,
Τοπτσίου,Μηνάς,Τσένγκο,Ζαφείρης(76'Κρητικός),
Βυλλιώτης(46' Πελώνης),Σελιανίτης(89'Τόλλιας)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας



Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ  1-1
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ 2-1
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ  2-4
Ο αγώνας ΑΟ ΠΑΥΛΟΥ-ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ αναβλήθηκε

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΕΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο τίτλος είναι αρκετός για να περιγράψει κανείς τι έγινε σήμερα στο ματς με τον Θεσπιακό.
Χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερα οι αντίπαλοι μας πήραν εύκολη νίκη με 2-0.
Υ.Γ.Επειδή ο θυμός και η απογοήτευση είναι κακοί σύμβουλοι και από σεβασμό στον κόπο και τον αγώνα του προέδρου της ομάδας ,τα σχόλια για το ματς μένουν εδώ.Αφενός δεν υπάρχει λόγος να οξυνθούν τα πνεύματα...αφετέρου η άποψή μου για το ματς είναι υποκειμενική και ίσως να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την άποψη κάποιων άλλων ανθρώπων.....και επειδή δεν γίνεται να γίνει συζήτηση στο τι έφταιξε σήμερα (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ)δημόσια σε ένα blog μένω εδώ...εύχομαι να γίνει η αυτοκριτική απ'όλους και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω........γιατί έχω και εγώ το μερίδο της ευθύνης που μου αναλογεί.
ΥΓ1.Οποιος θέλει όμως μπορεί να στείλει μήνυμα είτε γιατί διαφωνεί,είτε γιατί συμφωνεί και θα γίνει ότι είναι δυνατόν να δημοσιευθούν οι όποιες απόψεις.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων  του ομίλου μας ήταν τα παρακάτω:
Νίκη Λαφυστίου-Παναθηναικός Κυριακίου  3-1
Πανδαυλειακός-Κυπαρισσός Αντίκυρας  2-1
ΑΟ Υψηλάντης-ΑΟ Παύλο  5-1
Πήγασος Αγ.Αννας-Πανγεωργικός  1-0

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Η ομάδα δεν κατάφερε να συνεχίσει το πρωτάθλημα με νίκη.Σ'ένα μέτριο ματς και από τις 2 ομάδες ήρθε φυσιολογικά η ισοπαλία με 0-0.
Προσπάθησαν οι παίκτες μας,έχασαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες,αλλά για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες της αδυναμίας στην τελική προσπάθεια.
Τουλάχιστον έδειξε η ομάδα σταθερότητα στα αμυντικά της καθήκοντα και δεν δέχτηκε γκολ σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Η προσπάθεια συνεχίζεται..............
Η σύνθεση ήταν η εξής:
Κυριαζής,Γρίλλιας(Κρητικός),Τοπτσίου,Τσένγκο,Κόλλιας,Τόλιας(Μπατσούλης),Βρακάς,Σελιανίτης,Τσούντος,Πελώνης,Ζαφείρης(Κοροπούλης)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας

ΝΕΜΕΣΙΣ!!!!!!!!

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου εκδικάστηκε η ένσταση της Νίκης Λαφυστίου για πλαστοπροσωπία παικτών της ομάδας του Υψηλάντη στο μεταξύ τους ματς.
Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής ήταν η παρακάτω.....

"Η ένσταση του σωματείου Νίκης Λαφυστίου κατά του σωματείου ΑΟ Υψηλάντης για πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστών στο μεταξύ τους ματς γίνεται δεκτή.Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Νίκης Λαφυστίου με τέρματα 0-3.
Στο σωματείο ΑΟ Υψηλάντης επιβάλλεται χρηματική ποινή του ποσού των 300€, που θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι 01/03/2015 (βάσει του άρθρου 23 του Κ.Α.Π)
Επιπλέον αφαιρούνται από τον ΑΟ Υψηλάντη 5 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα για την περίοδο 2014-2015.
Ο εκπρόσωπος του σωματείου Καραγιαννίδης Νικόλαος τιμωρείται με αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τις 30/6/2015."
ΑΥΤΑ...........

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων του ομίλου μας που έγιναν το Σαββατοκύριακο είναι τα εξής:
Παναθηναικός Κυριακίου - ΑΟ Θεσπιακός  0-2
Νίκη Λαφυστίου - Πανδαυλειακός  3-1
ΑΟ Παύλο - Πήγασος Αγ.Αννας  0-2
Κυπαρισσός Αντίκυρας - ΑΟ Υψηλάντης  1-3

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Γι'αυτό είναι το κορυφαίο άθλημα αλλά και το πιο απρόβλεπτο.
Ενώ σε πολλά ματς η ομάδα είχε  παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχε πάρει αποτέλεσμα,σήμερα σε μια μέτρια μέρα κατάφερε να πάρει το ματς.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο αφού ο ισχυρός άνεμος ήταν ανασταλτικός παράγοντας ώστε να γίνει καλό παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι με τον αέρα να είναι ευνοικός γι'αυτούς στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτεροι,πίεσαν την ομάδα μας και ο λόγος που δεν κατάφεραν  να σκοράρουν είχε ονοματεπώνυμο....ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΝΩΝΤΑΣ!!!
Ο τερματοφύλακας μας αν και τραυματίας ήταν εξαιρετικός και έκανε 3 σωτήριες επεμβάσεις...η ομάδα άντεξε την πίεση και τελείωσε το ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι όροι...η ομάδα ήταν καλύτερη και στο 75' με ένα έξοχο πλασέ ο Πελώνης έκανε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ,αφού στο υπόλοιπο χρόνο που απέμεινε οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν κάτι ιδιαίτερο,ενώ θα μπορούσε η ομάδα μας να βάλει άλλο ένα γκολ.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την νίκη...και συνεχίζουμε.
Ιδιαίτερη μνεια πρέπει να γίνει για τους αντιπάλους μας και την προσπάθεια τους...αλλά και για την αξιοπρέπεια και την ηθική τους.Μακάρι να είχαν όλες οι ομάδες την συμπεριφορά τους.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν:
Κυριαζής,Μπατσούλης.Χ,Κοροπούλης(82'Βυλλίωτης),Τοπτσίου,Μηνάς,Νέβιλ,Κόλλιας,Τσούντος,Πελώνης,Ζαφείρης(46'Σελιανίτης),Βρακάς (85'Τόλιας)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας