Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ

Επιτέλους η ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.Απέναντι στην ομάδα της Ασκρης έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε  εύκολα  με σκορ    5-0!!!! που ελπίζουμε να κάνει καλό στην ψυχολογία των παικτών και να είναι η αρχή για καλύτερο ποδόσφαιρο και καλύτερα αποτελέσματα.
Από εδώ και πέρα δουλειά...δουλειά...δουλειά και το κεφάλι χαμηλά.Σεμνά και ταπεινά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τα γκολ πέτυχαν...ΤΣΟΥΝΤΟΣ (2),ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (2),ΒΡΑΚΑΣ (1)
Για την ομάδα έπαιξαν:
Κυριαζής(70'Τσώτσης),Γρίλλιας(80'Πήλιουρης),Τοπτσίου,
Μπατσούλης Β,Πελώνης,Τσούντος,Μπατσούλης  Χ,
Γροντάς,Κοροπούλης(60'Κατσόγεννας),Παπαναστασίου,
Βρακάς.
Προπονητής: Κώστας Κυριάκος
Υ.Γ.Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μακρή για τις φωτογραφίες.









Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ........ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

Η ομάδα δεν… πρωτοτύπησε! Έχασε ξανά, αυτή την φορά με 
2-0 από τον Ορχομενό και πλέον περιφέρει το «φάντασμά της» από αγώνα σε αγώνα.
Κακά τα ψέματα! Για τον φετινό ΑΣΛ οποιαδήποτε σκέψη για… κάτι καλό φαίνεται να  είναι πολυτέλεια,εκτός και αν χτυπήσει επιτέλους το....ξυπνητήρι.
Μια ομάδα που από αγώνα σε αγώνα δείχνει βαριά άρρωστη, παίκτες που δείχνουν να συμβιβάζονται με την ήττα χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό,ένα σύνολο που το κυριότερο παίζει χωρίς ψυχολογία.
Όλο αυτό το σκηνικό είναι… μαχαίρι στην καρδιά όλων όσοι αγαπούν την ομάδα και την υπηρετούν από κάθε πόστο. Με την ομάδα να παραπαίει στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην τελευταία θέση, φυσικά κάθε άλλη σκέψη είναι περιττή. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που καλούνται σε κάθε ματς να φορέσουν την  φανέλα της ομάδας θα πρέπει και να είναι… χαλαροί.
Γιατί αυτό έκαναν ακόμη μια φορά στο ματς με τον Ορχομενό. Παίκτες χωρίς ψυχολογία, χωρίς πάθος, με μηδενικό ποδοσφαιρικό εγωισμό,χωρίς ποδοσφαιρική περηφάνεια,μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ότι άλλαξε προπονητή όσο και αν  αυτός πασχίζει να φέρει κάτι καινούριο, κάτι φρέσκο.
Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, μια ομάδα που φέτος είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσυ σε όλα τα επίπεδα,στο μέτρο του δυνατού φυσικά,που στα φιλικά έδειξε ότι έχει δυνατότητες (και έχει δυνατότητες) φέτος είναι έρμαιο στις διαθέσεις του καθενός. Εντός κι εκτός έδρας. Αυτό το πράγμα που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, είναι απορίας άξιο αν και πότε μπορεί να πάρει νίκη. Μια άμυνα  με πολλά παιδικά λάθη σε κάθε ματς, μια μεσαία γραμμή που δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει και μια επίθεση που… αγνοείται αφού σπάνια φτάνει κι εκεί η μπάλα!
Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Το ματς είχε τελειώσει από το 28′ όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.και από εκεί και μετά σαν να κατέβηκε ο διακόπτης.προσπάθησε να αντιδράσει,έχασε μια ευκαιρία, δέχτηκε δεύτερο γκολ,ενώ θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα.
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΩΡΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ;ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΩΡΕ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ;ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ....ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ.....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΥΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ....ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ..ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ.
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ....ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ...ΠΑΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
υ.γ.Μπορεί να κάποιοι να γελούν με όλα αυτά,να μην νοιάζονται,απλά να συμμετέχουν για πλάκα...όποιος δεν θέλει και δεν μπορεί να καθήσει σπίτι του...και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΖΑΜΠΑ ΗΤΤΑ


Αδικο αποτέλεσμα και τζάμπα ήττα για την ομάδα μας στο ματς με το Κυριάκι.
Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με αντίπαλο μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και είχαν δοκάρι στην πρώτη τους επίθεση και στην συνέχεια η ομάδα ανέβασε την απόδοση της και έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες με τον Τσούντο να ανοίξει το σκορ,αφού στην μεν πρώτη έδιωξε ο αμυντικός πάνω στην γραμμή και στην δεύτερη μετά από σουτ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι..Το 1ο ημίχρονο γενικότερα ήταν μοιρασμένο αφού και ο αντίπαλος είχες τις δικές του ευκαιρίες.
Η φετινή κατάρα των τραυματισμών δεν μας ξέχασε ούτε σε αυτό το ματς,αφού στο 35΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ζαφείρης μετά από τραυματισμό στο γόνατο,ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ο Κατσόγεννας εξ αιτίας μυικού τραυματισμού στο 2ο ημίχρονο,κάτι που έκανε δυσκολότερο το έργο του προπονητή στην διαχείρηση του ματς.
Στην επανάληψη η ομάδα μπήκε δυνατά και έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε μοναδικό τετ α τετ ο Βρακάς δεν μπόρεσε να σκοράρει....και εκεί μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου,όταν σε 3 λεπτά η ομάδα μας δέχτηκε 2 τέρματα.Με την καθοδήγηση του προπονητή οι παίκτες πάλεψαν,προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και σε φάουλ του Τοπτσίου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Προφανώς το σκορ δεν μας ευχαριστεί καθόλου,πονάει η ήττα αλλά θα μείνουμε στην προσπάθεια των παιδιών και του προπονητή ο οποίος δεν έχει προλάβει καλά καλά να μάθει τα ονόματα των παικτών.Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχε προηγηθεί η ομάδα μας στις ευκαιρίες που της δόθηκαν,αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο....δεν είναι και το πιο δίκαιο σπορ.
Οι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο να καταλάβουν την φιλοσοφία του καινούργιου προπονητή τους και να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
Κυριαζής,Μπατσούλης Χ,(88'Μίρι),Μπατσούλης Β,Νέβιλ,
Ζαφείρης(35'Παπαναστασίου)Πελώνης,Γροντάς,Τσούντος,
Κατσόγεννας(46'Τοπτσίου),Σελιανίτης,Βρακάς.
Προπονητής:Κώστας Κυριάκος.
Υ.Γ.Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μακρή για τις φωτογραφίες.