Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

Οτι είχαμε να πούμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το είπαμε και θελήσαμε να πάμε παρακάτω,αλλά δεν μπόρουμε να αφήσουμε ασχολίαστα τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν μετά τον αγώνα Υψηλάντης-Νίκη Λαφυστίου.
Το ματς έληξε 4-0 υπέρ του Υψηλάντη και οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση για πλαστοπροσωπία 3 παικτών.Ο διαιτητής ζήτησε και τους τρεις παίκτες στο τέλος του ματς για ταυτοπροσωπία και κανείς τους δεν εμφανίστηκε.
Είναι προφανές ότι η ομάδα του Υψηλάντη χρησιμοποίησε "πλαστούς" παίκτες και λογικά θα χάσει το ματς στα "χαρτιά".
Ο πρόεδρος μετά από όλα αυτά έκανε δηλώσεις στα Νέα της Βοιωτίας λέγοντας......
"Ως ΔΣ του ΑΟ Υψηλάντη δεχόμαστε τα λάθη μας και ζητάμε συγνώμη από τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν τον αγώνα.Πρέπει να μάθουμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει η νίκη και η ήττα,κάτι που δεν γνωρίζουν οι αντίπαλοι μας.Τα ματς κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά"
Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό του αλλά....προσπαθεί να με τρελάνει.Τα ματς όντως πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους,αλλά στα πλαίσια της νομιμότητας και της υγιούς άμιλλας που πρέπει να εκφράζει όλα τα σωματεία....πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Αν τώρα μια ομάδα χρησιμοποιεί "πλαστούς" ποδοσφαιριστές που προφανώς αλλοιώνει ένα ματς και ο πρόεδρος της ομάδας λέει όλα αυτά μάλλον μας περνάει για χαζούς.
Θα ήταν τίμιο να ζητήσει συγνώμη,να υποστεί η ομάδα τις συνέπειες και να πάμε παρακάτω...και μιλάμε για μια ιστορία την οποία γνώριζε τόσο ο ίδιος,όσο και ο προπονητής.
Αν είναι έτσι να βάζουμε όλοι ¨πλαστούς" να παίρνουμε τα ματς στα χαρτιά και μετά να πουλάμε τρέλα λέγοντας ότι ματς κερδίζονται στο γήπεδο.
Ομως είπε ακόμα...."έπαιζε η δεύτερη με την προτελευταία ομάδα και εμείς θέλαμε να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος"
Δηλαδή για να καταλάβουμε.....να κερδίσει ο καλύτερος και ας έχει "πλαστούς";
Αν δεν συμπλήρωναν 11αδα θα ήταν προτιμότερο να έπαιζαν λιγότεροι...ας μην κατέβαιναν στο ματς τέλος πάντων.
Οχι όμως να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου