Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Γι'αυτό είναι το κορυφαίο άθλημα αλλά και το πιο απρόβλεπτο.
Ενώ σε πολλά ματς η ομάδα είχε  παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχε πάρει αποτέλεσμα,σήμερα σε μια μέτρια μέρα κατάφερε να πάρει το ματς.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο αφού ο ισχυρός άνεμος ήταν ανασταλτικός παράγοντας ώστε να γίνει καλό παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι με τον αέρα να είναι ευνοικός γι'αυτούς στο 1ο ημίχρονο ήταν καλύτεροι,πίεσαν την ομάδα μας και ο λόγος που δεν κατάφεραν  να σκοράρουν είχε ονοματεπώνυμο....ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΝΩΝΤΑΣ!!!
Ο τερματοφύλακας μας αν και τραυματίας ήταν εξαιρετικός και έκανε 3 σωτήριες επεμβάσεις...η ομάδα άντεξε την πίεση και τελείωσε το ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι όροι...η ομάδα ήταν καλύτερη και στο 75' με ένα έξοχο πλασέ ο Πελώνης έκανε το 1-0 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ,αφού στο υπόλοιπο χρόνο που απέμεινε οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν κάτι ιδιαίτερο,ενώ θα μπορούσε η ομάδα μας να βάλει άλλο ένα γκολ.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την νίκη...και συνεχίζουμε.
Ιδιαίτερη μνεια πρέπει να γίνει για τους αντιπάλους μας και την προσπάθεια τους...αλλά και για την αξιοπρέπεια και την ηθική τους.Μακάρι να είχαν όλες οι ομάδες την συμπεριφορά τους.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν:
Κυριαζής,Μπατσούλης.Χ,Κοροπούλης(82'Βυλλίωτης),Τοπτσίου,Μηνάς,Νέβιλ,Κόλλιας,Τσούντος,Πελώνης,Ζαφείρης(46'Σελιανίτης),Βρακάς (85'Τόλιας)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου