Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δεν χωνεύται το σημερινό με τίποτα.Οταν έχεις την κατοχή,τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ τότε «μιλάει» ο άγραφος νόμος του ποδοσφάιρου.
Ξεκινήσαμε το ματς με απόδοση που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.Κυριαρχήσαμε σε όλο το γήπεδο,καλή ανάπτυξη,κατοχή μπάλας,πάθος αλλά καθόλου ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και έτσι μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.Όταν δεν βάζεις γκολ στο τέλος θα το δεχτείς.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;Ηταν τόσες πολλές οι ευκαιρίες που χάθηκε το μέτρημα.Ελπίζω να τις θυμηθώ όλες…αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Σουτ στο 7’ από τον Βρακά μέσα από την περιοχή,σουτ του Σελιανίτη στο 10’,σουτ στο 15’ από τον Σελιανίτη και πάλι,μόνος του με τον τερματοφύλακα ο Τσένγκο στο 22’,ευκαιρία από τον Τοπτσίου στο 27’,κεφαλιά από κοντά του Μηνά άουτ και μιλάμε για κλασικές ευκαιρίες και όχι για ψιλοευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ.
Και κάπου εκεί έρχεται να επιβεβαιωθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου.Από λάθος στην άμυνα στο 35’ ο Πανδαυλειακός κέρδισε πέναλτυ και έκανε το 0-1.
Δεν τα παράτησε η ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και τελείωσε το 1ο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα το 2ου ημιχρόνου και μετά από ολογωρία στην άμυνα οι αντίπαλοι σκόραραν κάνοντας το 0-2 και φυσιολογικά η ομάδα κατάρρευσε ψυχολογικά.Ο Πανδαυλειακός έχοντας καλή ψυχολογία έπαιξε καλύτερα χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία μας.Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο ματς όταν στο 65’ ο Κρητικός σε κενό τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής πήγε να «σκοτώσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην άμεσως επόμενη φάση με ωραίο χτύπημα φάουλ οι αντίπαλοι έκαναν το 0-3 και κάπου εκεί τελείωσε και το ματς.Απλά στο 85’ ο Κρητικός μείωσε σε 1-3.
Κρίμα βρε παιδιά…..κάνατε μεγάλη προσπάθει αλλά αδικήσατε για μια ακόμα φορά τον εαυτό σας.Εχετε αντιλφθεί πόσους βαθμούς θα είχατε μαζέψει ακόμα αν ήσασταν πιο ουσιαστικοί;
Δεν μπορούμε όμως να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω….ένα ματς έμεινε ακόμα.Θα πάμε να παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Κώνστας,Γρίλλιας(63’Τόλιας),Κοροπούλης,Κόλλιας,Τσούντος,
Μηνάς(68’Ζαφείρης),Μπατσούλης,Τσένγκο,Βρακάς,Σελιανίτης,
Τοπτσίου(36’Κρητικός)

Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου