Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!

Προφανώς τα παιδιά αποφάσισαν ν'ανοίξουν τρελάδικο να μας κλείσουν όλους μέσα.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι'αυτό που συνέβη σήμερα στο ματς με τον Κυπαρισσό Αντίκυρας........εκτός και αν το κάνουν επίτηδες για να με βασανίζουν να βρω τίτλο και λόγια να γράψω.(ας το διασκεδάσουμε και λίγο......παιχνίδι είναι εξάλλου) 
Σε ένα ματς που η ομάδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και μπορούσε να έχει ένα ωραίο και ήσυχο απόγευμα έκαναν ότι μπορούσαν να κάνουν τις ταινίες θρίλερ να μοιάζουν κωμωδίες.
Ξεκίνησαν δυνατά,κυριάρχησαν στο αγωνιστικό χώρο και ήταν η καλύτερη ομάδα.
Στο 7ο λεπτό ο Σελιανίτης προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε την μπάλα,κάτι που δεν κατάφερε στο 33ο λεπτό όταν αυτή την φορά ο Σελιανίτης τον νίκησε και έκανε το 1-0.
Στο 2ο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και στο 52ο λεπτό ο Τσούντος με ωραία εκτέλεση φαόυλ έκανε το 2-0.

Και εκεί που φαινόταν ότι θα κάνει περίπατο η ομάδα,αποφάσισαν τα παιδιά να μας τρελάνουν.Κατέβασαν τον διακόπτη και επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό από λάθη και γκάφες.....και κάπου το 65ο λεπτό άρχισε το θρίλερ.
Σε αυτό το λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνά μας και μείωσαν το σκορ σε 2-1.Αντί να σοβαρέψουν συνέχισαν τα λάθη και στο 72ο λεπτό η ομάδα της Αντίκυρας ισοφάρισε σε 2-2.
Και κάπου εκεί το πράγμα σοβάρεψε πολύ........οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ενώ οι αντίπαλοι είχαν μείνει στους πανηγυρισμούς ο Βρακάς στο 75ο λεπτό με ωραία σέντρα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα κοντά στην αντίπαλη εστία και ο Κρητικός με κεφαλιά απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έβαλε μπροστά την ομάδας μας με 3-2.
Κάπου εκεί φάνηκε ότι οι αντίπαλοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και στο 94ο λεπτό ο Τοπτσίου με πλασέ από την περιοχή έκανε το 4-2 που ήταν το τελικό σκορ.
Αν και μας βγάλατε την ψυχή.....μπράβο σε όλους για την προσπάθεια σας και την νίκη....αλλά όχι άλλο θρίλερ ρε παιδιά.....είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι.
Η σύνθεση της ομάδας.....
Κώνστας,Τόλιας(70'Μηνάς),Κοροπούλης,Κόλλιας,
Τσούντος,Πελώνης,Τσένγκο(60'Βρακάς),ΜπατσούληςΧ,
Σελιανίτης,Τοπτσίου,Κρητικός(83'Ζαφείρης)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου