Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ - ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 1-3
ΑΟ ΠΑΥΛΟ - ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ  1-0
ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ - ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ  1-3
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ - ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ  2-2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ  4-0


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΣΚΡΗΣ



Το ΔΣ ο προπονήτης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το ΔΣ του ΑΟ ΑΣΚΡΗΣ για ευγενική παραχώρηση του γηπέδου της Ασκρης για όλα τα ματς του 2ου  γύρου.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δεν χωνεύται το σημερινό με τίποτα.Οταν έχεις την κατοχή,τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ τότε «μιλάει» ο άγραφος νόμος του ποδοσφάιρου.
Ξεκινήσαμε το ματς με απόδοση που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.Κυριαρχήσαμε σε όλο το γήπεδο,καλή ανάπτυξη,κατοχή μπάλας,πάθος αλλά καθόλου ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια και έτσι μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.Όταν δεν βάζεις γκολ στο τέλος θα το δεχτείς.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;Ηταν τόσες πολλές οι ευκαιρίες που χάθηκε το μέτρημα.Ελπίζω να τις θυμηθώ όλες…αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Σουτ στο 7’ από τον Βρακά μέσα από την περιοχή,σουτ του Σελιανίτη στο 10’,σουτ στο 15’ από τον Σελιανίτη και πάλι,μόνος του με τον τερματοφύλακα ο Τσένγκο στο 22’,ευκαιρία από τον Τοπτσίου στο 27’,κεφαλιά από κοντά του Μηνά άουτ και μιλάμε για κλασικές ευκαιρίες και όχι για ψιλοευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ.
Και κάπου εκεί έρχεται να επιβεβαιωθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου.Από λάθος στην άμυνα στο 35’ ο Πανδαυλειακός κέρδισε πέναλτυ και έκανε το 0-1.
Δεν τα παράτησε η ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και τελείωσε το 1ο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα το 2ου ημιχρόνου και μετά από ολογωρία στην άμυνα οι αντίπαλοι σκόραραν κάνοντας το 0-2 και φυσιολογικά η ομάδα κατάρρευσε ψυχολογικά.Ο Πανδαυλειακός έχοντας καλή ψυχολογία έπαιξε καλύτερα χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία μας.Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να ξαναμπούμε στο ματς όταν στο 65’ ο Κρητικός σε κενό τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής πήγε να «σκοτώσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην άμεσως επόμενη φάση με ωραίο χτύπημα φάουλ οι αντίπαλοι έκαναν το 0-3 και κάπου εκεί τελείωσε και το ματς.Απλά στο 85’ ο Κρητικός μείωσε σε 1-3.
Κρίμα βρε παιδιά…..κάνατε μεγάλη προσπάθει αλλά αδικήσατε για μια ακόμα φορά τον εαυτό σας.Εχετε αντιλφθεί πόσους βαθμούς θα είχατε μαζέψει ακόμα αν ήσασταν πιο ουσιαστικοί;
Δεν μπορούμε όμως να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω….ένα ματς έμεινε ακόμα.Θα πάμε να παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Κώνστας,Γρίλλιας(63’Τόλιας),Κοροπούλης,Κόλλιας,Τσούντος,
Μηνάς(68’Ζαφείρης),Μπατσούλης,Τσένγκο,Βρακάς,Σελιανίτης,
Τοπτσίου(36’Κρητικός)

Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!!!!!!

Ομάδες χρησιμοποιούν αντικανονικά ποδοσφαιριστές,πρώτα με ευθύνη δική τους,αλλά αφού πρώτα έχουν βάλει το χεράκι τους άλλοι παράγοντες.
Νεαρά παιδιά αναγκάζονται να υποστούν εξευτελισμό και κάθονται να χάσουν ματς μπας και δεν κάνουν ένσταση οι αντίπαλοι και τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.
Παράγοντες απειλούν ποδοσφαιριστές να μην πάνε στο γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει την επόμενη αγωνιστική,διαιτητές άστα να πάνε.......
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΟΥ
ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ……. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ;
Αααααα ξέχασα σήμερα είναι και γιορτή…αντε και μια αφιέρωση για χρόνια πολλά



21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΑΟ ΠΑΥΛΟ  6-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ  3-3
ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ  4-0
ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  2-1
Ο αγώνας ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ θα γίνει στις 25/3/2015

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ

Σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά κατάφερε ο διαιτητής να βάλει μπουρλότο με τις αποφάσεις του.
Καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα και «έκανε πάρτυ με τον εαυτό του» η έκανε πρόβα για το show του ant1 DANCING WITH THE STARS αφού είναι star ο άνθρωπος… η μήπως έκανε πρόβα για την παράσταση «ο καραγκιόζης μάγειρας»;
Πως αλλιώς να εξηγήσει το γεγονός ότι δεν έδωσε φάουλ σε καταφανέστατο χέρι του επιθετικού με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πετύχουν γκολ και στην αψιμαχία του τερματοφύλακά μας (λάθος σου Νώντα,άλλος έφταιγε)με αντίπαλο παίκτη  τον απέβαλε με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα!!!!! και στις αψιμαχίες που ακολούθησαν απέβαλε και τον Πελώνη (λάθος σου Μάριε)με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα!!!!!….αλλά ποιος διεστραμμένος νους μπορούσε να σκεφτεί ότι και ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-0 «είδε» πέναλτυ σε χέρι του Τσούντου….πέναλτυ που ούτε ο πρόεδρος του Υψηλάντη δεν θα έδινε….σε μια φάση που  έβλεπε ότι τα νεύρα παικτών και κόσμου ήταν τεντωμένα….
Η μήπως το έδωσε καθ’υπόδειξη με σκοπό να διαλύσει την ομάδα;
Σε όλο το πρωτάθλημα αντιμετωπίσαμε πολλές απαράδεκτες διαιτησίες,αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και αποφύγαμε τις διαμαρτυρίες αν και θα έπρεπε να το κάνουμε γιατί σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Ο «κύριος» δεν χρειάζεται να είναι «στημένος» ή «ανίκανος» όπως τον αποκαλούσε όλος ο κόσμος στο γήπεδο,αρκεί που είναι ψυχικά ακατάλληλος γι’αυτή την δουλειά.Δεν κάνει να διαιτητεύει.Δεν είναι κακό…κακό είναι να διαιτητεύει ενώ δεν κάνει….αλήθεια γιατί είναι ανεπιθύμητος στον Ακραίφνιο;…ξέρει αυτός.
Αλήθεια θα μας πει γιατί ότι έγραφε στο φύλλο αγώνα το έκανε καθ’υπόδειξη του κυρίου Βασιληά…δεν ξέρει να γράφει;
Αλήθεια γιατί εμφανίστηκε σαν κομήτης να σφυρίξει σήμερα ενώ είχε να διαιτητεύσει από την πρώτη αγωνιστική θα μας απαντήσει κανείς;
Αλήθεια θα μας πει ο ίδιος αν ένιωθε πριν αρχίσει το ματς ενοχές;Και το λέω γιατί πριν την έναρξη είπε: «δεν έχω τίποτα ούτε εναντίον του Υψηλάντη ούτε εναντίον του Λεονταρίου,εγώ ξένος είμαι».Αφού ήταν εντάξει με τον εαυτό του ποιος ο λόγος να πει αυτά τα λόγια……ενοχές μήπως;
Αλήθεια η ανακοίνωσή μας πριν λίγο καιρό με αφορμή τους πλαστούς παίκτες που χρησιμοποιεί από την αρχή της χρονιάς η ομάδα του Υψηλάντη ενόχλησε κανέναν και αν ναι ποιον η ποιους ενόχλησε;
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα από όλα αυτά.Απορίες έχουμε και αν μπορεί κάποιος ας μας τις λύσει….είμαστε στην διάθεση όλων.
Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα αν και ξέρουμε και τα άλλα μονοπάτια.Αυτά τα αφήνουμε για τους μυημένους στο είδος.
Για ακόμη μία φορά σε ακόμη μία αγωνιστική ,παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου από τους κυρίους αυτούς που έχουν αναλάβει να σηκώσουν το βάρος της διαιτησίας στο δύστυχο βοιωτικό ποδόσφαιρο. Μικροπολιτικά παιχνίδια, δημόσιες σχέσεις και φόβος έχουν πάρει τη θέση της ισοτιμίας και της αντικειμενικότητας.
Σεβόμαστε όλες τις αρχές και τους νόμους που διέπουν το πρωτάθλημά μας, δεχόμαστε ότι τιμωρία μας επιβάλει η αρμόδια αρχή σε περίπτωση παραπτώματος μας. Αλλά θέλουμε να κάνουμε ένα ερώτημα προς όλους . Οι διαιτητές είναι οι αλάνθαστοι κριτές, η ακριβοδίκαια εξουσία, που δε δέχεται κριτική και σχόλια από κανέναν; οι κακές διαιτησίες, που επηρεάζουν αποτελέσματα και εξαιτίας τους τιμωρούνται ομάδες , δε πρέπει να τιμωρούνται; Τα λάθη των ομάδων τα πληρώνουν οι ομάδες, τα «λάθη» των διαιτητών θα τα πληρώνουν πάλι οι ομάδες; Δεν υπάρχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Ποια είναι επιτέλους τα δικά μας (ομάδων, ποδοσφαιριστών, προπονητών);
Δε ζητάμε πολλά το μόνο που θέλουμε είναι ισοτιμία και υπευθυνότητα από όλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Βοιωτίας. Θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και θα το κάνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε σίγουρα όμως δεν θα μένουμε απλοί παρατηρητές θα λέμε την άποψή μας είτε αρέσει είτε όχι. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας στο προπονητή μας και στους εαυτούς μας Το απόστημα που κρατά σαν βαρίδι το βοιωτικό ποδόσφαιρο στο πάτο πρέπει να σπάσει, πρέπει επιτέλους να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Και κάτι τελευταίο για να ευθυμήσουμε και λίγο.
Ηταν καλό το αρνί;….γιατί αυτό που έφαγα εγώ για βράδυ ήταν άνοστο…ξέρεις εσύ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ημέρες τώρα σκεφτόμουν να γράψω κάποια πράγματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας,άρα και με το blog αυτό.Προβληματίστηκα πολύ για το τι από αυτά που μου ήρθε να μοιραστώ μαζί σας έχει σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.Ομως τώρα alea jacta est κοινώς…ο κύβος ερρίφθη και όλα αυτά με αφορμή τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού.Δεν θα χύσω κροκοδείλια δάκρυα αλλά θα πω αυτά που νιώθω,Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για κάποιες εκφράσεις που θ’ακολουθήσουν.
Νοσούμε μωρέ και νοσούμε βαριά……έχουμε σαπίσει στην κυριολεξία.Είμαστε «άρρωστοι» βαριά και ως Ελληνες αλλά και ως φίλαθλοι μιας και κοινή μας αγάπη είναι το ποδόσφαιρο.Μας τοποθέτησαν στο χειρουργικό κρεβάτι και μας αφαίρεσαν όλα όσα έδιναν νόημα στις ζωές των πατεράδων μας …. των παππούδων μας.Ηταν τόσο δυνατό το αναισθητικό που κράταει δεκαετίες.Μας τα πήραν όλα…ποια όλα;
ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ,ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ…..
Κάστρα που έπεσαν το ένα πίσω από το άλλο εξ αιτίας του ωχαδερφισμού,του lifestyle.
ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ υπήρχε και στους      πρωτόγονους ανθρώπους που ζούσαν στα σπήλαια.Μάλλον γι’αυτό ήταν πρωτόγονοι όμως,ενώ εμείς είμαστε πολιτισμένοι τάχα μου,δεν χρειαζόμαστε θεούς γιατί έχουμε την δική μας λογική.Αυτά είναι για τις γιαγιάδες με τα μαντήλια στο κεφάλι,που πάνε συχνά στην εκκλησία και προετοιμάζονται για μια καλή ψυχή,για καλό παράδεισο.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ….Τι είναι αλήθεια;Μήπως είναι οι κάμποι;Μήπως είναι τα απάτητα βουνά;Όχι φυσικά θα μας πουν οι πεφωτισμένοι του κοινοβουλίου….πατρίδα ξέρουν μόνο αυτοί τι είναι και ποιο το συμφέρον της,μόνο αυτοί ξέρουν ντε…και επειδή έχουν καλές προθέσεις και όραμα και επειδή νοιάζονται για το καλό του τόπου,θα διορθώσουν τα λάθη των διεφθαρμένων προκάτοχών τους…μέχρι να γίνουν και αυτοί προκάτοχοι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…..να μην πω πολλά γιατί θα κουραστούμε όλοι.Αλλά τι να πεις για τους ηλικιωμένους που ήταν ξεχασμένοι και ξαφνικά είναι αγαπητοί γιατί παίρνουν ακόμα την σύνταξή τους,για γονείς που βλέπουν τα παιδία τους σπάνια και όταν τα βλέπουν ασχολούνται λίγο έως καθόλου.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ που να την αναζητήσουμε άραγε;Μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε στις πολύ μικρές ηλικίες και αν….στις οποίες τα μικρά παιδιά μοιράζουν την σοκολάτα τους στην μέση….η μήπως όχι,ενώ εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε φίλους αλλά «γνωστούς», «κοινωνικό κύκλο», «συναδέλφους»…φίλους άς έχουν μόνο τα παιδιά.Που θα πάει όμως θα μεγαλώσουν και θα γίνουν σαν τα μούτρα μας.
Ο ΕΡΩΤΑΣ……εκεί να δείτε νυστέρι….ακόμα και σε διαφημίσεις για φρυγανιές μπαίνουν σεξουαλικά υπονοούμενα.Κερδίζουμε στο τάβλι…αλλά δεν νικάμε ακριβώς,αλλά του «κάναμε τον πισινό να» και αυτός που έχασε δεν έχασε…αλλά «τον ήπιε ασάλιωτο».Οταν αδιαφορούμε για κάτι δεν αδιαφορούμε μωρέ αλλά «στα απ’αυτά μας»…το φαγητό δεν είναι νόστιμο αλλά «γ@μει και δέρνει».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ….τι να μας πει ο κουλτουριάρης που ακούει Μπετόβεν,ο επαρχιώτης που ακούει παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής του,τι να μας πει ο ροκάς της 10ετιας του 1960 και του 1970 μπροστά στο μεγαλείο του Παντελίδη.Και όμως αυτοί έχουν ακούσει μουσική πραγματική και το αναγνωρίζουν,ενώ τα νέα παιδιά που να βρουν κριτήρια…τα έφαγε το νυστέρι είπαμε.
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ…..Νομίζαμε εμείς οι αφελείς ότι το ποδόσφαιρο παίζεται σε γήπεδα με χώμα ή χόρτο και νικητής είναι αυτός που βάζει περισσότερα γκολ.Ομως ξυπνήσαμε από την αναισθησία και μάθαμε ότι παίζεται πίσω από κλειστές πόρτες και σε γραφεία μεγαλοπαραγόντων και δημοσιογράφων.Θέλεις γονιέ ν’ασχοληθεί το παιδί σου με τον βασιλιά των σπορ…κανε τον δημοσιογράφο.
Και τι απέμεινε από από την χειρουργική επέμβαση;Ο άνθρωπος καταναλωτής που μοναδικός προορισμός του ήταν να παίρνει λεφτά από τις τράπεζες και να υπερκαταναλώνει…τώρα ούτε αυτό μπορούμε να κάνουμε…είπαμε το νυστέρι τα πήρε όλα.
Και επειδή παραλήρησα αρκετή ώρα……………………….
ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 20 ΕΤΩΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟΥΣ  ΕΝΟΧΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ;ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΟΤΙ «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΑΙ»
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΛΙΑ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ
ΥΓ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ…ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΠΑΥΛΟΥ  4-2
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ-ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ  3-0
ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ-ΑΟ ΚΑΣΤΡΟΥ  2-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ-ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ  2-0
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ-ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ   1-0

ΨΥΧΩ!!!!!


Δανείζομαι τον τίτλο και την φωτογραφία από μια από τις καλύτερες ταινίες θρίλερ στην ιστορία του κινηματογράφου.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να γράψει κανείς μετά και το σημερινό ματς της ομάδας.Τα παιδιά έχουν αποφασίσει να γυρίσουν καμιά ταινία θρίλερ με φόντο τον Ελικώνα.....τους εμπνέει φαίνεται το τοπίο.
Μπήκαν δυνατά στο ματς,στρίμωξαν τον αντίπαλο,έχασαν ευκαιρίες αλλά σήμερα είπαν να αλλάξουν κόλπο και να αφήσουν την αντίπαλη ομάδα  να προηγηθεί στο σκορ στο 33ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα,να γίνει το 1-0 και να δώσουν σασπένς στο ματς.
Στο 44ο λεπτό όμως ο Τσούντος με έναν εκπλητικό χτύπημα φάουλ έφερε το ματς στα ίσια με 1-1 και εκεί τελείωσε το 1ο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-1 με πλασέ του Κρητικού στο 48ολεπτό.Με καλή ψυχολογία πλεόν πίεσαν και άλλο τον αντίπαλο,χάθηκαν ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτή από  τον Σελιανίτη,που μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει και κάπου εκεί μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου.Σε μια στημένη φάση στο 57ο λεπτό το Παύλο ισοφάρισε το ματς σε 2-2 αλλά με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ο σκόρερ έκανε καταφανέστατο επιθετικό φάουλ στον Πελώνη.
Στα λεπτά που απέμειναν η ομάδα βγήκε μπροστά,έχασε και άλλες ευκαιρίες να μπει μπροστά στο σκορ για να φτάσουμε στο 89ο λεπτό όπου μετά από πάσα του Βρακά ο Σελιανίτης με όμορφο πλάσε έκανε το 3-2.Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα,αφού ο επόπτης σήκωσε την σημαία για οφσαιντ χωρίς λόγο αφού η φάση ήταν ξεκάθαρη,αλλά ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση και έδειξε σέντρα.Οι παίκτες του Παύλου απόφασισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μην συμμετέχουν στο ματς,αφού κάθονταν μαζί με τον τερματοφύλακα στο κέντρο του γηπέδου και για 10 λεπτά είδαμε διακωμώδηση του αθλήματος.Ο Σελιανίτης σε κενό τέρμα έκανε το 4-2,υπήρχε η δυνατότητα και για άλλα γκολ,αλλά οι παίκτες μας δεν το θέλησαν.
Η ομάδα ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη όσο και αν οι αντίπαλοι έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να μείωσουν την αξία της.
Είναι προφανές ότι στα παιδιά είτε αρέσουν τα θρίλερ,είτε μας κάνουν πλάκα (με την καλή έννοια το λέω παιδιά).
Η σύνθεση ήταν η εξής:
Κώνστας, Τόλιας(60'Βρακάς), Κόλλιας , Τσούντος ,
Κοροπούλης,Πελώνης,Μηνάς(37'Μπατσούλης),Τοπτσίου,
Τσένγκο,Σελιανίτης,Κρητικός(85'Γρίλλιας)
Προπονητής :Νίκος Γρίλλιας.




Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ  4-0
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ  0-3
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ  0-1
ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ-ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ  0-4

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!

Προφανώς τα παιδιά αποφάσισαν ν'ανοίξουν τρελάδικο να μας κλείσουν όλους μέσα.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι'αυτό που συνέβη σήμερα στο ματς με τον Κυπαρισσό Αντίκυρας........εκτός και αν το κάνουν επίτηδες για να με βασανίζουν να βρω τίτλο και λόγια να γράψω.(ας το διασκεδάσουμε και λίγο......παιχνίδι είναι εξάλλου) 
Σε ένα ματς που η ομάδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και μπορούσε να έχει ένα ωραίο και ήσυχο απόγευμα έκαναν ότι μπορούσαν να κάνουν τις ταινίες θρίλερ να μοιάζουν κωμωδίες.
Ξεκίνησαν δυνατά,κυριάρχησαν στο αγωνιστικό χώρο και ήταν η καλύτερη ομάδα.
Στο 7ο λεπτό ο Σελιανίτης προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε την μπάλα,κάτι που δεν κατάφερε στο 33ο λεπτό όταν αυτή την φορά ο Σελιανίτης τον νίκησε και έκανε το 1-0.
Στο 2ο ημίχρονο μπήκαν δυνατά και στο 52ο λεπτό ο Τσούντος με ωραία εκτέλεση φαόυλ έκανε το 2-0.

Και εκεί που φαινόταν ότι θα κάνει περίπατο η ομάδα,αποφάσισαν τα παιδιά να μας τρελάνουν.Κατέβασαν τον διακόπτη και επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό από λάθη και γκάφες.....και κάπου το 65ο λεπτό άρχισε το θρίλερ.
Σε αυτό το λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνά μας και μείωσαν το σκορ σε 2-1.Αντί να σοβαρέψουν συνέχισαν τα λάθη και στο 72ο λεπτό η ομάδα της Αντίκυρας ισοφάρισε σε 2-2.
Και κάπου εκεί το πράγμα σοβάρεψε πολύ........οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ενώ οι αντίπαλοι είχαν μείνει στους πανηγυρισμούς ο Βρακάς στο 75ο λεπτό με ωραία σέντρα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα κοντά στην αντίπαλη εστία και ο Κρητικός με κεφαλιά απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έβαλε μπροστά την ομάδας μας με 3-2.
Κάπου εκεί φάνηκε ότι οι αντίπαλοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και στο 94ο λεπτό ο Τοπτσίου με πλασέ από την περιοχή έκανε το 4-2 που ήταν το τελικό σκορ.
Αν και μας βγάλατε την ψυχή.....μπράβο σε όλους για την προσπάθεια σας και την νίκη....αλλά όχι άλλο θρίλερ ρε παιδιά.....είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι.
Η σύνθεση της ομάδας.....
Κώνστας,Τόλιας(70'Μηνάς),Κοροπούλης,Κόλλιας,
Τσούντος,Πελώνης,Τσένγκο(60'Βρακάς),ΜπατσούληςΧ,
Σελιανίτης,Τοπτσίου,Κρητικός(83'Ζαφείρης)
Προπονητής:Νίκος Γρίλλιας