Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ

Μετά από πολλές ώρες έντονου θυμού,αγανάκτησης και πίκρας αποφάσισα να γράψω δυο λόγια.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Μπορεί να είναι σκληρά τα λόγια αλλά νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν την αλήθεια.
Μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα,προσδοκίες και "απαίτηση" για καλύτερη πορεία από την περσινή,η κατάσταση εξελίσσεται με άσχημο τρόπο και αντί το κάρο να βγει από την λάσπη,βυθίζεται περισσότερο.
Η ντροπιαστική ήττα σήμερα από την ομάδα του Παύλου,η έλλειψη πάθους,εγωισμού και φιλότιμου από όλους προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα.
Ευθύνες για το σημερινό έχουν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας,ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!!!!!!!
Φυσικά η χρονιά δεν μπορεί να καταστραφεί από την 4η αγωνιστική.Διοίκηση,προπονητής και παίκτες οφείλουν να αντιληφθούν την ιστορία της ομάδας που υπηρετούν,την τιμή που πρέπει να αισθάνονται όσοι φορούν την φανέλα,αλλά και τις ευθύνες που απορρέουν από την θέση τους.
Ολοι τους και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις που θεωρούν σωστές ώστε να επαναφέρουν την ομάδα στον σωστό δρόμο και από τις αποφάσεις αυτές θα κριθούν.
Ολοι είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων...ναι μεν δεν είχε η ομάδα βλέψεις για πολύ ψηλά,αλλά με βάση τις δυνατότητες όλων έπρεπε να ήταν τουλάχιστον ανταγωνιστική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παρουσίαζεται με αυτό το απαράδεκτο αγωνιστικό πρόσωπο.
Εγω από την μεριά μου πάντως πήρα τις αποφάσεις μου και το μερίδιο των ευθυνών που μου αναλογούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου