Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ !

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε κάποιοι…η μήπως όχι θα έλεγα εγώ.
Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας…διοίκηση και προπονητής….προπονητής και διοίκηση αποφάσισαν από κοινού για το καλό
της ομάδας που τόσο αγαπούν,ο Νικόλας να μην συνεχίσει στον πάγκο του ΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ.
Λένε κάποιοι ότι οι άντρες τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε και αυτό αποδείχτηκε την Τρίτη το βράδυ….. και έχει ονοματεπώνυμο όλο αυτό…ΝΙΚΟΣ ΓΡΙΛΛΙΑΣ.
Όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του ,πάνω από τον καλώς εννοούμενο εγωισμό του.
Τόσα χρόνια στην ιστορία της ομάδας είναι παρόντας,είτε σαν παίκτης,είτε σαν προπονητής,είτε σαν μέλος της διοίκησης.Ορθιος στα δύσκολα,στις χαρές,στις λύπες.
Μπροστάρης το 2013 ξεκινώντας από το μηδέν μαζί με τον συνοδοιπόρο του και πρόεδρο ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΚΑ.Ατελείωτες ώρες δουλειάς και τρεξίματος παραμερίζοντας την προσωπική του και οικογενειακή του ζωή έκανε τεράστιο αγώνα να φτιαχτεί πάλι η ομάδα.
Αλήθεια πόσο καμάρωνες ρε Νικόλα στο πρώτο επίσημο ματς το φθινόπωρο του 2013;
Ευθύνες για το κακό ξεκίνημα προφανώς  και έχει όπως έχουν όλοι,πικραμένος πολύ  αλλά με το κεφάλι ψηλά δέχτηκε να κάνει στην άκρη αν αυτό θα είναι η λύση στο πρόβλημα, λέγοντας ότι θα είναι μπροστάρης……ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ….έτσι είπε ενώπιον των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης.
Πήρε στην πλάτη του και ευθύνες που δεν του αναλογούσαν….και μην μου πει κανείς γιατί….γιατί έτσι έπρεπε να γίνει για το καλό της ομάδας.
Δεν θέλω να πω κάτι άλλο….μόνο αυτό…………
ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου